Bell Schedules » Main Day Schedule (9th-12th & CTE)

Main Day Schedule (9th-12th & CTE)

Main Day Schedule (9th-12th & CTE) Follow Monday, Tuesday, Thursday and Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 9:50 AM 10:55 AM 65 min
Period 2 10:58 AM 12:03 PM 65 min
Period 3 (Part 1) 12:06 PM 12:37 PM 31 min
Lunch 12:37 PM 1:22 PM 45 min
Period 3 (Part 2) 1:25 PM 2:00 PM 35 min
Period 4 2:03 PM 3:08 PM 65 min
Period 5 4:15 PM 5:20 PM 65 min
Period 6 5:30 PM 6:35 PM 65 min